Over ons

GetDressed.nl is een fashion deal webshop voor herenkleding waar je topmerken kunt vinden voor hele aantrekkelijke prijzen. De kortingen op deze topmerken kunnen oplopen tot 70%. Deze Daily Deals zijn echter maar 24 uur geldig. Dus weer er op tijd bij!

Naast de Daily Deals hebben we ook nog de Essential Deals. Dit zijn aanbiedingen die op de webshop te vinden zijn voor zeer aantrekkelijke prijzen zolang de voorraad strekt. Let op! De mooiste kleuren en populairste maten gaan altijd hard.

Heb je een aanbieding gemist? Houd dan onze website in de gaten. Populaire deals kunnen terugkeren in onze webshop. Zeker weten dat je de onze deals niet mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media.

Onze service

Altijd bereikbaar

We vinden contact met onze klanten enorm belangrijk. Daarom is onze klantenservice dagelijks bereikbaar. Op werkdagen van 09:00 tot 18:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00.

Verzending

We proberen onze deals altijd op voorraad te hebben voor de snelst mogelijke verzending. Bestel je voor 21:00 uur dan heb je het de volgende dag al in huis. En het is nog gratis ook!

Gratis proberen

Bij Getdressed.nl heb je de mogelijkheid om je bestelling achteraf te betalen. Dan kun je onze deals eerst thuis passen. Betaal pas als je 100% tevreden bent. Niet tevreden? Dan kun je de bestelling gratis retourneren!